Glasögonbågar från Tom Davies

Skräddarsydda bågar från Tom Davies

Vi på ögonvision är stolta över att få vara en av fem butiker i Sverige som får erbjuda våra kunder skräddarsydda glasögonbågar från Tom Davies.

Vi vill lära känna dig och dina behov. Är du utåtriktad eller tillbakadragen? Vilket livsstil har du? Har du några bekymmer med dina nuvarande glasögon? Glider de ner på näsan? Eller de kanske sitter för hårt? Genom Tom Davies ”Bespoke koncept” kan alla välja en båge, med perfekt passform, i bra material, i vilken färg och med vilka detaljer man vill. Ingenting är omöjligt! Om du vill kan du dessutom följa hela produktionsprocessen via mail.

Tom Davies har skapat möjligheter för alla att få de perfekta glasögonen. Han insåg väldigt tidigt i sin karriär att det fanns ett stort behov av glasögon med perfekt passform, som är snyggt designade utan att bli överdrivna.
1996 började Tom Davies arbeta som designer på en glasögonfabrik i Hongkong. Där producerade han produkter till stora internationella företag.
2008 öppnade Tom sin fabrik vilket gjorde det möjligt för alla att kunna skräddarsy glasögon, genom sitt nätverk av exklusiva optikerbutiker över hela världen.

Välkommen till vår butik på Clemensgatan 4 i Lund så hjälper vi dig att beställa nya glasögonbågar från Tom Davies.

Start typing and press Enter to search