Kontaktlinser på Ögonvision i Lund

Kontaktlinser i vårt sortiment

Idag finns det kontaktlinser som kan korrigera de flesta typer av synfel. Hos oss på Ögonvision i Lund erbjuder vi både mjuka och stabila linser för:

  • närsynthet
  • översynthet
  • astigmatism (brytningsfel)
  • presbyopi (ålderssynthet)
  • färgade linser utan styrka för att ändra ögonfärg

För att du ska bli riktigt nöjd med dina kontaktlinser utför vi alltid en synundersökning för att ta reda på dina behov. Oavsett om du är närsynt, avståndsseende eller astigmatiker ser vi till att du får rätt synkorrigering för rätt användningsområde.

Välkommen att boka tid för synundersökning hos vår legitimerade optiker på 046 – 14 10 00 eller via vårt kontaktformulär.

Månadslinser eller endagslinser?

Vi på Ögonvision erbjuder ett stort utbud av kontaktlinser. Allt ifrån månadslinser i nyare material som andas mer, och endagslinser med utökat styrkeomfång. Vi har toriska linser för de med astigmatism, och speciallinser för de som har behov med linser av medicinska skäl. Utvecklingen sker snabbt och det kommer ständigt nya sorters kontaktlinser och linsvätskor. Rådgör gärna med oss om vilka typer av linser som passar dina behov allra bäst.

Våra märken

I vårt butik hittar du kontaktlinser från Bio True oneday, Dailies All Day Comfort och Dailies Aqua Comfort Plus.

Linsprenumeration

Vill du ha dina kontaktlinser direkt hem i brevlådan? Prenumerera på linser via Linsboxen. Läs mer på Linsboxens egna webbplats.

Bidrag för barn och ungdomar som behöver kontaktlinser

Vi har ett avtal med Region Skåne, vilket innebär att barn och ungdomar mellan 8-19 år har rätt att söka bidrag för kontaktlinser (maxbelopp 800kronor). Bidragsblankett får ni av oss i butiken eller laddar ner på 1177.se.

Start typing and press Enter to search