Glasögonglas

Glas till dina glasögon

Oavsett om du behöver avståndsglasögon, läsglasögon, terminalglasögon eller golfglasögon så hittar du vad du söker hos oss på Ögonvision i Lund. Vi kan erbjuda dig enkelslipade, progressiva och bifokala glas till dina bågar.

Vår leverantör av glasögonglas är Essilor, världens största och mest innovativa producent av glas till glasögon. Dessa glas är av högsta kvalitet och ligger långt fram i den tekniska utvecklingen. Men vi använder oss även av BBGR, Hoya, Multilens, Rodenstock, Zeiss, m.fl. för att alltid kunna erbjuda bästa möjliga lösning för ditt synfel.

Välkommen till vår butik i Lund så undersöker vi vad för typ av glas du behöver. Oavsett om du är närsynt, avståndsseende eller astigmatiker ser vi till att du får rätt synkorrigering för rätt användningsområde. Boka synundersökning på 046-14 10 00 eller skicka en bokningsförfrågan via vårt formulär.

Enkelslipade glas

Detta glas har samma styrka i hela glaset. Är för dig som är närsynt (myopi) eller översynt (hyperopi), med eller utan brytningsfel.

Progressiva glas

Detta glas har flera olika styrkor, beroende på vart i glaset man tittar. Komfortabelt på alla olika avstånd: långt, mellan och nära.
Detta glas är för dig som lider av ålderssynthet (presbyopi).
Finns i flera olika kvaliteter och prisklasser; allt för att matcha dina behov och önskemål.

Bifokala glas

Detta glas har två olika styrkor. En avståndsdel och en läsdel. Läsdelen är lokaliserad längs ner i glaset, i form av en liten ruta. Detta glaset är för dig som lider av ålderssynthet (presbyopi).

Start typing and press Enter to search